Detenen el propietari i el treballador d'un restaurant de Bossòst per distribuir cocaïna

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns el propietari d'un restaurant de Bossòst (Val d'Aran) i a un treballador de l'establiment acusats de, presumptament, distribuir cocaïna a consumidors de la Val d'Aran des del restaurant. Els detinguts són el propietari de l'establiment, de 42 anys i un treballador de 22 anys d'origen romanès i veí de Vielha. Entre els domicilis dels detinguts i el restaurant, els mossos van localitzar 50 grams de cocaïna, dues balances de precisió i retalls de plàstic per preparar les dosis.

La policia va obrir una investigació a principis de març en tenir sospites del delicte. Durant el seguiment que van fer de les dues persones, els mossos va constatar que, presumptament, el propietari de l'establiment i el seu treballador distribuïen cocaïna. Així, la policia, després de registrar les cases i l'establiment, va detenir els dos homes acusats d'un delicte contra la salut pública.

Els detinguts van passar dimarts a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia de Vielha que els va deixar en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.