Un nen de deu anys de Palol de Revardit mor en disparar-se un tret amb l'escopeta de caça del pare

Els Mossos investiguen si problemes escolars el van induir a agafar l'arma

Els fets van passar ahir de bon matí a can Gifreu, una casa de pagès del veïnat de Can Vinardell, on el nen vivia amb els seus pares i l'avi. Per circumstàncies no aclarides, el nen, que era fill únic, va agafar l'escopeta de cacera del seu pare, tot i que l'home la tenia ben guardada, i tot apunta que també va ser el nen qui va carregar l'arma. I va disparar un tret que li va impactar al cap i li va causar ferides gravíssimes. El nen va poder ser traslladat amb vida fins a l'hospital Trueta, on, tot i els esforços i la ràpida intervenció dels facultatius mèdics, va morir. Aquest matí és previst que se li faci l'autòpsia.

El Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir les circumstàncies que van induir el nen a agafar l'escopeta de cacera del seu pare i disparar el tret i si estan relacionades amb problemes escolars. El nen, que estava a punt de fer 11 anys, estudiava cinquè de primària en un centre privat de la ciutat de Girona, on la seva mare precisament treballa de cuinera.

El precedent de Cornellà

Un cas similar va passar ara fa uns anys a la població veïna de Cornellà del Terri. Un noi de 17 anys es va aixecar de taula mentre menjaven amb la seva família i va dir que anava a buscar alguna cosa al celler. I un cop va ser fora de la vista de la resta de la família va agafar l'escopeta i es va disparar un tret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.