Retiren els càrrecs a l'acusada de cooperar amb proxenetes a Pontós i la consideren una víctima més

El ministeri fiscal va retirar ahir l'acusació contra Yulia Dermestsova, una prostituta acusada de cooperar amb una banda de proxenetes que explotaven prostitutes a la carretera, a Pontós i Castelldefels. L'acusació pública va argumentar la decisió afirmant que amb les proves practicades en el decurs del judici es va comprovar que Dermestsova era una víctima més de la banda. La fiscal va demanar 27 anys de presó per a Dimitri Kuzayatov i per a Ervin Shehu i 3 per a Gyunaydan Yusufov.

«La fins ara acusada Yulia Dermestsova era tan víctima com les altres prostitutes que han declarat com a testimonis protegits», va dir la fiscal al final del judici quan va reclamar una indemnització per a les tres prostitutes que havien declarat en el judici i també per a Dermestsova.

El ministeri fiscal va retirar les acusacions que havia formulat d'amenaces, usurpació d'estat civil, falsificació de documents oficials i d'associació il·lícita i quatre dels vuit delictes de prostitució perquè inicialment els havia doblat indicant que n'havien estat víctimes quatre noies que eren testimonis protegits i quatre noies més, amb noms i cognoms, que van resultar ser les mateixes persones.

Tot i això, l'acusació pública va demanar 15 anys de presó per a Kuzayatov i per a Shehu per un delicte continuat d'immigració clandestina amb finalitat sexual i 12 anys més per als mateixos acusats per quatre delictes de prostitució. També va demanar 3 anys de presó per a Gyunaydan Yusufov per haver explotat la seva xicota com a prostituta amb el consentiment d'ella mateixa.

Els advocats de les defenses van demanar l'absolució en considerar que els seus clients no tenien res a veure amb una suposada xarxa que captava les noies a Rússia i a través d'enganys les portava a Catalunya a prostituir-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.