Successos

successos

El nadó abandonat continua a l'hospital

En Jan, el nadó d'uns deu dies que va ser abandonat el 12 de gener en una caixa de cartró a Sant Pere Pescador, continua ingressat a l'hospital de Figueres, on va ser traslladat després de ser trobat per la policia. Els facultatius estan sotmetent el nen a diversos controls de salut en espera que, quan sigui donat d'alta, se'n faci càrrec una família d'acollida. La criatura va ser localitzada a les set de la tarda, després que el 112 rebés una trucada anònima d'una dona que va alertar de la situació des d'una cabina de Sant Miquel de Fluvià.

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra va trobar el nadó, que tenia el cordó umbilical lligat amb un cordó de sabates, estava embolcallat amb mantes i duia una caçadora. També estava en bon estat de salut, malgrat els cinc graus de temperatura que hi havia. Un cop va ser portat a l'hospital, la direcció general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència va buscar una família d'acollida d'urgència. Els Mossos, però, segueixen intentant localitzar la mare biològica. Si finalment la troben, es buscarà si algú del seu entorn familiar es pot fer càrrec de la tutela del nen i, si no és així, s'iniciaran els tràmits d'adopció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.