Successos

SEGRIÀ

Els robatoris d'Alcarràs no es denuncien prou

Els Mossos d'Esquadra han demanat als veïns d'Alcarràs que almenys els “informin” si són afectats per robatoris o danys contra la propietat, independentment de la quantitat sostreta. L'objectiu és dissenyar un mapa dels llocs i les hores en què es cometen els delictes, i a partir d'aquí, establir la vigilància necessària a la zona.

Durant la junta local de seguretat celebrada ahir, es va constatar que, l'any passat, el cos va rebre 123 denúncies de robatoris en granges. Els pagesos, però, expliquen que els furts reals són “el doble o el triple”, però hi ha ramaders que no els denuncien “per no perdre tot el matí”.

De moment, els Mossos d'Esquadra no han concretat si incrementaran les patrulles a la zona, com reclamen els veïns. També exigeixen control dels punts de compra i venda de ferralla i dels cotxes sospitosos, a més d'un enduriment penal pels casos de furt. Els pagesos, mentrestant, han optat per continuar fent torns de vigilància a les seves finques durant les 24 hores. Desenes de ramaders es van concentrar al davant de l'ajuntament d'Alcarràs mentre es feia la junta de seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.