Troben a Banyoles el camió robat a Sant Julià de Ramis

Investiguen si van usar la grua per fer algun altre robatori

El ciutadà que va veure el camió va anar a contactar directament amb l'amo, ja que casualment es coneixen de vista. Després de la troballa, l'amo del vehicle, Xavier Coll, va avisar els Mossos, que hi van enviar la policia científica per veure si es podien trobar empremtes o altres rastres del lladre o lladres. Els investigadors confiaven que per mitjà del tacògraf del camió podrien establir com a mínim els quilòmetres que havia recorregut, però aparentment els lladres van aturar el tacògraf, com també l'aparell de ràdio. El que queda clar és que els lladres van forçar la porta del conductor per entrar-hi i van utilitzar el braç de la grua, tot i que després el van tornar a plegar. Ara els Mossos investiguen si el camió va ser utilitzat per perpetrar, entre Sant Julià i Banyoles, algun robatori que requerís l'ús de la grua, i comproven les denúncies presentades la darrera setmana a la zona. Entre aquestes denúncies hi ha la que van presentar els responsables d'El Rei de la Rajola de Medinyà, d'on uns lladres es van endur diversos palets de rajoles.

Tot apunta que el camió feia dies que era aparcat a Banyoles, ja que un camioner que acostuma a deixar la caixa del seu vehicle a la zona i que cada dia hi va a fer un volt per comprovar que no l'hagin robat o no hi hagin fet algun acte vandàlic, va assegurar que feia dies que el veia, però que, evidentment, no n'havia dit res perquè no podia saber que era un camió robat.

El mes de febrer passat, a la zona on ara ha aparegut el camió van robar un altre camió d'obres de tipus dúmper propietat de l'empresa Exter SL (Excavacions Terres i Roca), de Besalú.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.