Un motorista mor en xocar contra una paret, al centre de l'Armentera

Un motorista de 45 anys i veí de l'Armentera, Narcís Quer Ros, va morir ahir a la matinada en accidentar-se i xocar contra una paret, al centre del poble.

L'accident va passar a tres quarts de dues quan Narcís Quer circulava amb la seva moto Honda XR-400 pel carrer Nou, que des de la carretera mena a la plaça del poble. El motorista, que anava en direcció a la plaça, va estavellar-se finalment contra el caire d'una paret, a l'entrada d'una botiga de queviures. Després del xoc, el motorista, que duia el casc posat, es va incorporar tot sol. Però passats uns minuts, el motorista, va dir a la gent que l'havia anat a socórrer que tenia molta fred. Es va avisar una ambulància del SEM que va anar-hi a practicar-li els primers auxilis i intentar reanimar-lo. Però els serveis mèdics no van aconseguir refer-lo i l'home va morir. L'autòpsia haurà de determinar si la víctima va patir alguna lesió interna que li va afectar algun òrgan vital i això li va acabar provocant la mort. També es van desplaçar fins al lloc de l'accident els agents de l'Àrea Regional de Trànsit, que es van encarregar de fer l'atestat i intentar esbrinar les causes que van causar la fatal caiguda del motorista. Ahir, a l'entrada de la botiga de queviures, encara s'hi veien els senyals del xoc de la moto contra la paret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.