Successos

tribunals

Jutjats per haver intentat robar en una granja de Torroella de Fluvià

La secció tercera de l'Audiència de Girona acollirà demà un judici contra Ali Boukhrissi i Moussa Nassiri, dos ciutadans de nacionalitat marroquina acusats d'haver intentat robar en una granja de Torroella de Fluvià.

Segons es recull en l'escrit de conclusions provisionals del ministeri fiscal, els fets van tenir lloc el 5 de setembre del 2009. Per poder entrar a la instal·lació, els processats duien “una serra, un ganivet, una bomba d'aire i un martell”. Van saltar la tanca perimetral que rodeja la granja i van irrompre a l'interior trencant una tela de mosquitera. Pocs segons després, es van adonar que un treballador era a uns metres d'ells i que trucava a la policia. Davant d'aquesta situació, els presumptes lladres van marxar corrents i van fugir amb un automòbil Hyundai Atos, del qual es desconeix qui és el propietari.

Vint minuts més tard, l'empleat va tornar a veure els sospitosos davant de la granja i es va posar en contacte novament amb la policia. El treballador va decidir, a més, seguir els delinqüents i va anar donant indicacions a dos agents del recorregut que van emprendre. Els efectius, finalment, els van localitzar a Sant Pere Pescador. Quan els van ordenar que s'aturessin, l'acusat que anava de copilot va llançar per la finestra una bossa. Els investigadors van aconseguir retenir-los tan sols uns metres més enllà i van recollir la bossa, que contenia 24 embolcalls plens d'heroïna. Per tot plegat, la fiscalia els atribueix un delicte de robatori amb força en grau de temptativa i un altre contra la salut pública. Boukhrissi s'enfronta a una pena de quatre anys i mig de presó, mentre que la petició de condemna per a Nassiri s'eleva fins als sis anys. El fiscal, a més, sol·licita que paguin una multa de 150 euros. Per la seva banda, el propietari de la granja no reclama cap indemnització pel trencament de la mosquitera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.