Jornada de focs

Es crema una pallera a Sant Jaume de Llierca i vegetació a molts llocs

Sis camions de bombers i un helicòpter van treballar per apagar el foc de matolls i bales de palles a la zona d'El Cortijo de Roses, on van cremar vuit hectàrees i mitja. El foc del Far només va tenir temps de cremar uns 500 metres quadrats, a l'igual del de Capmany. I el de Calonge només va arribar a cremar uns marges. Els bombers no van escatimar recursos a l'hora enviar efectius per apagar aquests focs de vegetació, perquè la rapidesa d'actuació sol ser clau per aturar les flames.

A mitja tarda, els bombers van enviar cinc camions al mas Surribas, situat al pla de Politger, a Sant Jaume de Llierca, perquè es va encendre un cobert amb bales de dimensions considerables de menjar per al bestiar. La pallera encesa feia tres metres i mig d'alçada, 25 de llargada i 10 metres d'amplada. Tot i que el foc es concentrava a la pallera, els bombers hi van passar moltes hores abans de poder-lo considerar apagat i tenir la seguretat que les flames no es reactivarien. Els bombers també han vigilat aquesta nit la zona cremada dissabte a Pals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.