Successos

TRÀNSIT

Un home mor en tenir un accident en una sortida de grup en quad, a Vilajuïga

El sinistre va tenir lloc mentre circulava per una pista propera al monestir de Sant Pere de Rodes

La víctima tenia 44 anys i era de nacionalitat suïssa

Un home de 44 anys de nacionalitat suïssa va morir ahir en patir un accident mentre circulava en quad, al terme municipal de Vilajuïga. Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís del sinistre quan passaven cinc minuts de dos quarts de dotze del migdia. Segons van informar els efectius que es van mobilitzar fins al lloc dels fets, la víctima participava en una sortida de grup organitzada per la zona de la serra de l'Albera. Per causes que s'estan investigant, es va accidentar mentre passava per una pista forestal situada a uns quatre quilòmetres del monestir de Sant Pere de Rodes. Les primeres hipòtesis apunten, però, que hauria perdut el control, va bolcar i el vehicle li va caure al damunt. Tot i que els serveis d'emergències no van poder fer res per salvar-li la vida, fins a l'indret es va desplaçar un helicòpter amb membres del grup d'actuacions especials i del grup d'emergències mèdiques dels Bombers. Van intervenir, a més, quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i diversos sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que també hi va enviar el seu helicòpter.

Des de principi d'any, es tracta de la primera víctima que ha perdut la vida al volant d'aquest tipus de vehicle. A la demarcació de Girona, tampoc es va registrar cap víctima mortal que s'accidentés en quad el 2011, però sí que n'hi va haver una en terres tarragonines. El sinistre va succeir a l'agost, quan una dona va morir i un home va resultar ferit greu en bolcar el quad amb què viatjaven per la carretera que uneix Roda de Barà amb la Pobla de Montornès, a l'altura de la urbanització Mas Nin.

A banda, els Bombers van atendre ahir un ciclista accidentat mentre feia el camí GR463, a prop de la zona de can Coll, a Collserola (Cerdanyola del Vallès). L'avís d'emergència es va rebre a tres quarts de dotze del migdia. El ferit, de 37 anys, va patir un traumatisme al braç i va ser evacuat a l'hospital de la Vall d'Hebron.

LA XIFRA

44
anys
tenia la víctima. Les primeres investigacions apunten que va bolcar i que el vehicle li va caure al damunt.

LA DATA

2011
A l'agost,
una dona va morir i el seu acompanyant va resultar ferit greu en bolcar amb quad, a Roda de Berà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.