Un noi de 15 anys mor a Sant Feliu de Guíxols en caure amb el ciclomotor

Un jove de 15 anys de Sant Feliu de Guíxols va morir ahir al vespre en accidentar-se amb el ciclomotor que conduïa, a l'avinguda Europa de la població. L'accident va passar pels volts de les 9 del vespre quan el noi, d'origen magribí, anava a cavall d'un ciclomotor, que li havia deixat un amic, i, per causes que no han estat aclarides, va perdre el control de la màquina, va caure i es va colpejar. El noi duia el casc posat, però aquesta circumstància no li va salvar la vida, ja que el cop el va rebre al costat del cos. La Policia Municipal de Sant Feliu de Guíxols treballava ahir per aclarir les causes de l'accident i també per determinar si el jove tenia llicència per conduir el ciclomotor, que no era de la seva propietat. Un testimoni va explicar que li semblava que el jove no tenia llicència.

Aquest jove és el segon motorista que mor en caure tot sol enmig d'un nucli urbà en la darrera setmana a les comarques gironines. Dissabte a la matinada, un veí de l'Armentera va morir quan es va estavellar contra la paret d'entrada d'una botiga, al centre de la població. En aquest cas, el motorista també duia el casc ben posat i fins i tot, després de la caiguda, es va incorporar pels seus propis mitjans. Després, però, es va desplomar i els serveis mèdics no van poder reanimar-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.