Successos

successos

Lliguen i roben uns masovers de Sant Feliu de Buixalleu

Els tres assaltants van pegar i amenaçar amb una pistola i un ganivet un matrimoni i la seva filla

Els lladres es van endur dos telèfons mòbils, un ordinador portàtil i diverses targetes de crèdit

Els assalts violents en masies de les comarques gironines no cessen. La setmana passada uns lladres violents van entrar a robar en una propietat de Sant Feliu de Buixalleu i van amenaçar i lligar els propietaris. Els fets van tenir lloc el dijous 31 de maig pels vols de les vuit del matí, quan els tres assaltants es van presentar a Can Vidar, en una masia situada al costat de la carretera GIV-5522, a tocar de l'encreuament en direcció a Arbúcies.

Els tres lladres van atacar el matrimoni a l'exterior, just a l'entrada de l'immoble, i van amenaçar-los amb una arma de foc de petites dimensions i un ganivet. Allí els haurien ventat un cop i posteriorment els haurien lligat de peus i mans amb unes cintes d'embalar en unes cadires.

Però no en van tenir prou amb el matrimoni, sinó que també van anar a per la filla, que té uns 21 anys. Abans de lligar-la com van fer amb els pares, els tres assaltants la van obligar a acompanyar-los per tot el mas per ensenyar-los on hi havia els objectes de valor.

Els lladres van estar a la masia poc més de mitja hora, i en aquesta estona van poder endur-se'n dos telèfons mòbils, un ordinador portàtil i diverses targetes de crèdit del matrimoni i la filla. Un cop van tenir el botí a les seves mans, van marxar del lloc amb un cotxe de color gris.

Després de l'assalt violent, els masovers es van poder deslligar de les cintes i van poder avisar els Mossos d'Esquadra pels vols de dos quarts de nou del matí. Amb l'avís també es va haver d'activar el sistema d'emergències mèdiques (SEM) ja que, a conseqüència de l'agressió que va patir el matrimoni a mans dels assaltants, la dona tenia un trau al cap i a l'home li sagnava el nas.

Un cop practicades les primeres cures, una ambulància els va traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona, on van ser reconeguts mèdicament més a fons. Tot apunta que els tres lladres no van utilitzat l'arma de foc ni el ganivet per agredir la família.

Un quart lladre

Del testimoni dels masovers agredits es desprèn que són tres els lladres que els van assaltar i que tots tres serien de nacionalitat marroquina, tot i que no és clar si dins del vehicle gris els esperava un quart lladre per a la fugida.

Es dóna la circumstància que per la zona és habitual que hi hagi robatoris a l'interior de masies. Normalment els lladres entren en els coberts i se n'enduen la maquinària i altres estris de valor. Però que en tot cas mai s'havia produït un assalt violent d'aquesta magnitud en una masia a Sant Feliu de Buixalleu.

LA DATA

31.05.12
Els assaltants
van entrar a robar a la masia Can Vidar i van agredir i lligar els propietaris i la filla.

LA XIFRA

3
assaltants
de nacionalitat marroquina busquen els Mossos d'Esquadra com a responsables del violent robatori.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.