Successos

trànsit

Un militar de Sant Climent mor en un accident a Masarac

La víctima és un jove de 25 anys que viatjava a la part del darrere del turisme

Dos ocupants més van resultar ferits greus i un altre lleu

Anaven a Figueres a celebrar el triomf d'Espanya a l'Eurocopa

Un jove de 25 anys va morir diumenge a causa d'un accident de trànsit amb el vehicle amb què viatjava a la carretera GIV-6024, a Masarac (Alt Empordà). El sinistre va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per a tres quarts de dotze de la nit a l'altura del punt quilomètric 6,5 en direcció a Figueres, en un tram on hi ha un revolt força tancat. L'automòbil va sortir de la via, va anar a parar al voral del sentit contrari, va topar contra una olivera, va col·lidir després amb una canalització de formigó i es va encastar finalment amb un altre arbre. Tant la víctima mortal com els altres tres nois que anaven al cotxe són militars de la base de Sant Climent Sescebes. Els joves acabaven de sortir de les dependències militars i es dirigien a Figueres per celebrar la victòria de la selecció espanyola en la final de l'Eurocopa. La víctima, que era un dels passatgers de la part posterior, va perdre la vida a l'acte. Els altres ocupants van ser traslladats a l'hospital de Figueres. Dos d'ells van resultar ferits de caràcter greu i un altre va sofrir lesions lleus. En les tasques de gestió de l'accident van treballar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i operaris de Grues Jufer de Figueres, que van enretirar el turisme –un BMW sèrie 3 de color gris– i el van dipositar a les seves instal·lacions.

Topada a Vila-sacra

També a l'Alt Empordà, un nadó d'un mes i una nena de 7 anys van patir ahir ferides lleus en un xoc entre un autocar interurbà de la línia regular de la Costa Brava de l'empresa Sarfa i un cotxe a Vila-sacra. Segons va informar Protecció Civil, l'accident es va desencadenar al voltant de les dues del migdia al quilòmetre 30 de la carretera C-250z –concretament, a la primera rotonda que hi ha situada a l'entrada de la població–. Els dos menors, que viatjaven al bus, van ser conduïts a l'hospital de Figueres, on se'ls va fer una revisió mèdica. Fins al lloc de l'incident es van mobilitzar dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres dotacions dels bombers, a més dels sanitaris del SEM. A la zona també es va desplaçar un altre autocar de la companyia Sarfa, ja que es va efectuar el transbord dels passatgers.

LA XIFRA

6,5
és el quilòmetre
de la GIV-6024 en què es va produir la sortida de via. La víctima anava assegut a la part posterior.

LA DATA

01.07.12
A tres quarts de dotze de la nit
va tenir lloc el sinistre. El cotxe va topar contra dos arbres i una canalització.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.