Successos

successos

Un noi, en estat crític en caure d'un balcó a Girona

L'adolescent, de 12 anys, es va precipitar d'un quart pis i està ingressat a l'UCI

Un noi de 12 anys està en estat crític després de precipitar-se del balcó de casa seva, a Girona. Els fets van tenir lloc pels volts de tres quarts de tres de la tarda al número 12 del carrer Jaume Marquès i Casanovas, a tocar de l'avinguda Lluís Pericot. Segons alguns testimonis, abans del fatal accident, van veure la mare i el fill, que té una deficiència des de naixement, entrant i sortint del balcó. Sembla que el noi volia sortir al carrer, però la mare li deia que no, que ja sortirien més tard. Però l'adolescent es va entossudir, i va aprofitar un moment que la mare va anar a dins del pis per saltar al carrer des d'una altura de quatre pisos.

Al lloc dels fets hi van acudir els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques, que hi van desplaçar dues ambulàncies, i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra. L'adolescent estava malferit al terra, al costat de l'arbrat, amb una ferida oberta al front i fractures a la cara i en diverses parts del cos. Després de gairebé tres quarts d'hora d'atenció, en un primer moment a la vorera i posteriorment dins de l'ambulància, on el van estabilitzar, el van traslladar urgentment a l'hospital Josep Trueta de Girona. Segons l'últim informe mèdic, el noi continuava ahir al vespre en estat crític a l'UCI de pediatria.

El cas de Flaçà

El 24 de març passat, una nena de quatre anys de Flaçà, de nacionalitat marroquina, també va ser ingressada a l'UCI a conseqüència de les ferides que es va fer en caure de manera accidental des d'un segon pis. La nena va sobreviure a l'accident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.