Successos

Detingut el president de l'EMD dels Muntells per piròman

Sorpresa entre els veïns de l'entitat municipal descentralitzada (EMD) dels Muntells (Montsià) per la detenció, ahir, del seu alcalde, el socialista Tomàs Navarro, com a presumpte autor de sis incendis intencionats durant el darrer mes. Navarro va declarar ahir mateix al jutjat de guàrdia d'Amposta i va quedar en llibertat provisional amb l'obligació de presentar-se quan sigui requerit. Segons les investigacions dels Mossos d'Esquadra i els testimonis veïnals, el president de l'EMD dels Muntells seria el responsable de l'incendi de cinc barques, un automòbil, un hivernacle, un galliner i material per a la construcció d'embarcacions. “Mai ha estat una persona violenta, ni agressiva, no ens ho podíem imaginar”, va manifestar l'alcalde de Sant Jaume d'Enveja, Càstor Gonell.

Navarro va presentar la baixa mèdica a l'EMD dels Muntells fa unes quatre setmanes. “Potser no vam prestar prou atenció als seus problemes”, va lamentar Gonell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.