Successos

CRIM

Dos detinguts en relació amb el crim de Pont de Molins

La policia francesa investiga si un pidolaire i un toxicòman van saquejar la casa de Daniel Dovetto i van matar el veí d'Arzens per posteriorment abandonar-ne el cos a l'N-II

La policia francesa va detenir dijous passat dues persones per la seva relació amb la mort de Daniel Dovetto, el veí d'Arzens –a l'Aude, al Llenguadoc-Rosselló– que el 3 de setembre passat al matí va ser localitzat mort en un camí de terra arran de l'N-II, a Pont de Molins. Salime Aroudj, un indigent de 39 anys amb antecedents penals i amb un historial de quaranta detencions, i Steve Duval, un toxicòman de 29 anys, ja han estat empresonats de manera provisional per un delicte d'assassinat.

Busquen un tercer sospitós

Els gendarmes de la secció d'investigació de Montpeller i l'Aude tenen proves que els relacionen amb el seu homicidi i amb els dos robatoris que haurien comès al domicili de la víctima els dies 3 i 5 de setembre. En aquest sentit, la policia francesa també està al darrere de la pista d'una tercera persona que estaria implicada en l'assassinat. Es tractaria d'un home al qual s'hauria vist damunt d'una moto el 4 de setembre davant de la casa de Daniel Dovetto, a Arzens. Així mateix, es treballa amb la hipòtesi d'aquest tercer col·laborador, ja que Aroudj –un dels detinguts– té fracturat el braç des de fa setmanes, i és difícil que hagués pogut carregar el material que van saquejar a la casa de la víctima, entre el qual hi havia aparells de música i altaveus de grans dimensions valorats en 10.000 euros. A més, hi ha un veí que situa Aroudj al lloc del robatori acompanyat de dues persones.

La detenció ve determinada per diverses pistes que van conduir els sospitosos. Per exemple, la nit del 2 al 3 de setembre Salime Aroudj va assistir a una barbacoa que la víctima va oferir a casa seva. A més, curiosament, la mateixa nit que Daniel Dovetto va desaparèixer, Aroudj va ser captat amb el Citroën C5 de la víctima a la Jonquera quan el vehicle anava i tornava de Catalunya. A l'anada, la càmera va captar com al cotxe viatjaria la víctima ja morta o drogada, i com, a la tornada, ja no hi era. Per altra banda, el rastre del mòbil d'Aroudj també el situa la nit del 2 al 3 de setembre a l'Alt Empordà.

Pendents de l'autòpsia

Els investigadors també estan pendents del resultat final de l'autòpsia que va practicar l'Institut de Medicina Legal de Girona per determinar si la mort va tenir lloc durant l'assalt al domicili de Daniel Dovetto a Arzens o durant el camí a Pont de Molins. El que sí que està clar és que l'home va morir per diversos cops al cap fets amb un objecte contundent.

Daniel Dovetto tenia 46 anys, estava separat i tenia dos fills de 10 i 16 anys. L'home treballava de professor en una escola de Carcassona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.