Presó per als quatre detinguts pel crim de Sitges

S'han negat a declarar davant del jutge

Els quatre joves, d'entre 19 i 28 anys (un dels quals, pare de dos nens), van arribar als jutjats abans de les deu del matí, tot i que el jutge no els va citar fins a les sis de la tarda. Segons ha explicat el Tribunal Superior de Justícia, els quatre imputats per la mort del jove d'Olivella s'han acollit al dret de no declarar davant del jutge, que finalment, a les nou del vespre, ha ordenat el seu ingrés a la presó. Un dels joves detinguts és de nacionalitat dominicana i els altres tres, de nacionalitat espanyola.

L'autor material de la punyalada mortal va explicar als companys de calabós dels jutjats de Vilanova i la Geltrú que la mort de Joel Rodríguez, a qui diu que no coneixia anteriorment, va ser accidental, perquè va treure la navalla durant la baralla només amb la intenció d'espantar-lo. Segons va explicar el detingut a un altre jove amb el qual va compartir cel·la, dimarts a la tarda va anar a conèixer Sitges amb tres amics més, amb els quals va arribar fins a l'estanc del carrer Parellades per comprar paper de fumar. Va ser allà on es va trobar Joel Rodríguez, i diu que aquest se'l va quedar mirant fins que es van enganxar en una baralla dialèctica que va acabar sent una baralla física. En l'enfrontament, el detingut hauria tret una navalla de la butxaca que és l'arma que va provocar la mort de Joel Rodríguez, que va rebre una ganivetada al cor. Dels quatre amics, només un es va quedar al lloc dels fets quan la víctima va caure a terra. Aquest, va ser agredit pels companys de Rodríguez i va haver de ser atès en un centre mèdic del municipi, on finalment el va detenir la policia local de Sitges. Els altres tres, entre els quals hi ha l'autor material de la ganivetada mortal, van fugir amb taxi fins a Barcelona, on van ser detinguts unes hores després del crim. De moment, els imputats no han volgut declarar davant del jutge per recomanació dels seus advocats. Alguns coneguts de la víctima mortal, que va ser enterrada ahir a la tarda, asseguren que els dos nois ja s'havien barallat durant la revetlla de Sant Joan i que l'agressió mortal de dimarts podria haver estat una revenja personal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.