Successos

successos

Incendi en una casa de Sant Miquel de Fluvià

Ensurt el dia de Sant Esteve en un habitatge de Sant Miquel de Fluvià. Els fets van tenir lloc pels volts de la una de la matinada, quan una trucada als Bombers de la Generalitat va alertar d'un incendi en un habitatge al número 13 del carrer Nou. Es tracta d'una casa de planta baixa i primera planta on va cremar totalment la cuina i el menjador (uns 24 metres quadrats aproximadament). El fum va afectar la resta de l'immoble. Fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van poder donar per controlat l'incendi al voltant de tres quarts de dues de la matinada, moment en què van començar a ventilar la casa. Malgrat l'espectacularitat del fum i les flames, afortunadament l'incendi no va provocar cap ferit.

Dues dones ferides a Mataró

On sí que hi va haver ferits va ser a Mataró. Dues persones van resultar ferides lleument dimarts al vespre a causa d'un incendi en una casa a Mataró. Una d'aquestes, una dona de 66 anys, va patir cremades de primer grau al coll. El SEM també va atendre una altra dona del mateix immoble que no va requerir evacuació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.