Una dona morta i un nadó en estat molt greu en xocar frontalment dos cotxes a Vidreres

Una dona de 30 anys i veïna de Barberà del Vallès va morir ahir a la tarda en un topada frontal entre dos vehicles a la carretera C-63, al pas per Vidreres. En el sinistre també van quedar ferits de molta gravetat un nadó i un home, que anaven en el mateix cotxe que la víctima, i el conductor del segon turisme involucrat en l'accident. Un tercer cotxe va sortir de la via en fer una maniobra per evitar xocar contra els dos vehicles sinistrats. Els quatre ocupants d'aquest últim turisme van quedar il·lesos.

L'accident es va produir cap a les dues de la tarda, al quilòmetre 5,6 de la C-63. Els dos vehicles van xocar frontalment per causes que es desconeixen i que els Mossos d'Esquadra estan investigant. En un dels cotxes hi viatjava, al seient del copilot, una dona de 30 anys que va morir a l'acte. El conductor va resultar ferit greument i va ser traslladat en helicòpter a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, i el nadó que viatjava amb la parella va quedar ferit molt greument i va ser evacuat a l'hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat. En l'altre vehicle implicat en l'accident, només hi viatjava el conductor, que va quedar ferit greument i va ser traslladat a l'hospital de Calella. El sinistre va obligar a tallar la via i el trànsit es va haver de desviar per carreteres secundàries.

D'altra banda, una dona de 28 anys i veïna de Badalona va resultar ferida greument ahir al matí, quan el seu turisme va xocar amb un camió a la C-35, al pas per Parets de Vallès. La dona va haver de ser rescatada de l'interior del vehicle i tot seguit va ser traslladada en helicòpter fins a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, on continua ingressada. El conductor del camió, per la seva banda, va resultar il·lès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.