Successos

judicial

Imputats els sospitosos del crim de Pont de Molins

El jutjat de Carcassona ha formulat aquesta setmana imputació formal contra els dos homes sospitosos d'haver assassinat Daniel Dovetto, el professor d'Arzens que va ser trobat mort al costat de l'N-II el passat 3 de setembre. Els dos homes ara encausats per l'assassinat, Salime Aroudj i Steve Duval, ja van ser condemnats i empresonats el mes de setembre per haver saquejat la casa de Dovetto, on, segons tots els indicis, també es va produir el crim. Tot apunta que després del crim, que es podria haver perpetrat amb un atiador del foc o de la barbacoa, els homicides van traslladar el cos amb un dels cotxes de Dovetto i el van traslladar fins a Pont de Molins, on el van abandonar arran de carretera. En una gasolinera més al nord d'on va ser trobat el cadàver es va trobar roba tacada de sang que pertanyia a la víctima.

Segons publicava L'Indépendant, un dels encausats ha admès que va transportar el cos amb el cotxe de la víctima, però nega, en canvi, que tingui relació amb l'assassinat. L'altre nega qualsevol relació amb el crim. Les càmeres del Pertús els van captar quan passaven amb el cotxe de la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.