Successos

successos

Atraquen una benzinera i una botiga de la Sirena

Un noi armat roba a Girona 400 euros d'un establiment de la cadena de congelats

Dos homes armats van atracar diumenge la benzinera Saras de Torroella de Fluvià. Eren les deu de la nit tocades quan els lladres van irrompre a la gasolinera, situada al peu de la carretera C-31. Van amenaçar la dependenta amb una arma de foc curta i una pistola elèctrica –que els Mossos d'Esquadra sospiten que podrien ser simulades–. Els delinqüents van encanonar la víctima al cap, la van conduir fins a un magatzem i la hi van deixar tancada. Quan els acusats es van disposar a buidar la caixa, es van adonar que no hi havia ni un euro, ja que els diners de la recaptació de l'establiment van a parar directament a una caixa subterrània a la qual no van poder accedir.

La treballadora no en va sortir ferida, però va haver de ser atesa pels sanitaris perquè va tenir una crisi d'ansietat. La dona va presentar una denúncia pels fets i la policia de la Generalitat manté oberta una investigació per intentar localitzar els sospitosos. Ahir, a l'hora de tancar aquesta edició, no s'havia efectuat cap detenció relacionada amb el cas.

“Hi ha crisi”

Divendres de la setmana passada també hi va haver un atracament en una botiga de la cadena de congelats La Sirena situada als números 37 i 39 de la carretera de Santa Coloma, a Girona. Quan faltaven uns cinc minuts per les dues del migdia, va entrar a l'establiment un noi jove. En aquell moment, a la botiga no hi havia cap client, només una caixera. El noi va fer una volta, va agafar una bossa de pa torrat i es va dirigir a la caixa, tot simulant que tenia la intenció de comprar-la. Segons va explicar la víctima ahir a aquest diari, l'individu portava posada la caputxa d'una dessuadora, al damunt hi tenia una gorra i també duia unes ulleres fosques per tal de dificultar la seva identificació. L'empleada li va indicar quant costava el que havia agafat. Aleshores, l'acusat es va treure una bossa de roba i va apuntar a la dona amb una pistola petita. Mentre l'amenaçava amb l'arma, va ordenar a la treballadora que posés tots els diners de la caixa enregistradora a la bossa. Un cop la dona ho va haver fet, el delinqüent li va dir que també li lliurés les monedes, tot remarcant textualment: “Hi ha crisi.”

Saquejar dues caixes

Una vegada va haver buidat la caixa, va fer anar la dependenta fins a una altra caixa i també li va requerir que introduís a la bossa els diners que contenia. Mentre va durar el robatori, va anar repetint a la caixera que estigués tranquil·la perquè si feia el que ell li demanava “no tenia cap intenció de fer-li mal”. La dona va comentar que es tractava d'un noi jove, d'entre 20 i 25 anys, que parlava en castellà i li va semblar que era de nacionalitat espanyola. Per aquest episodi, ahir a última hora tampoc s'havia produït encara cap arrestament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.