Successos

trànsit

Mor un motorista en sortir de la via a Sant Julià de Ramis

La víctima tenia 51 anys i era veí del municipi

L'accident es va registrar ahir, al punt quilomètric 724 de l'N-IIa

Dilluns, un conductor va perdre la vida en un xoc amb un camió a Cabanelles

Segon accident de trànsit mortal en poc més de 24 hores de diferència en carreteres de les comarques gironines. Ahir, el conductor d'una motocicleta Yamaha 500 va perdre la vida quan va sortir de la via mentre circulava per l'N-IIa a Sant Julià de Ramis. Les primeres hipòtesis apunten que l'home va perdre el control, va impactar contra un senyal de trànsit i va anar a parar a la cuneta. El sinistre va tenir lloc a les tres de la tarda, a l'altura del punt quilomètric 724 de la Costa Roja, en direcció a Girona. La víctima, José Barragán, tenia 51 anys i era veí de Sant Julià de Ramis. Fins a la zona s'hi van dirigir tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris, però, no van poder fer res per salvar la vida a l'home. Mentre van durar les tasques de gestió de l'accident, els agents de la unitat de trànsit van tallar el carril en sentit Girona i van anar donant pas alternatiu als vehicles per l'altre fins a un quart de sis de la tarda, quan la situació es va normalitzar.

A banda, el conductor d'un Volkswagen Passat va morir dilluns a conseqüència d'un accident a Cabanelles. La víctima era un veí de Barcelona, de 88 anys. El sinistre es va desencadenar a les deu del matí, a l'altura del quilòmetre 50,5 de l'N-260, on es va produir una col·lisió entre el cotxe de la víctima i un camió. Fins allí s'hi van adreçar sis patrulles dels Mossos, cinc dotacions dels Bombers, tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat, que va traslladar el conductor del turisme a l'hospital Josep Trueta de Girona. Hi va arribar en estat crític i, malgrat els esforços dels sanitaris, va morir al vespre. El xòfer del camió va resultar il·lès, mentre que el copilot de l'automòbil va resultar amb ferides greus i també va ser evacuat al Trueta. Pel que fa a l'afectació viària, els efectius van donar pas alternatiu fins a les dotze del migdia, i els operaris de Grues Jufer de Figueres es van encarregar de retirar de la calçada el cotxe sinistrat.

LA XIFRA

3
dotacions dels Mossos,
quatre dels Bombers i dues ambulàncies van treballar ahir en la gestió del sinistre.

LA DATA

06.05.13
Un veí de Barcelona
que anava al volant d'un Volkswagen Passat va morir en topar amb un camió a Cabanelles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.