Girona, la Bisbal i Monells registren la temperatura màxima de Catalunya

Les comarques gironines arriben a valors per sobre dels 39 graus

Les altes temperatures acompanyades de vents de component sud i sud-oest van marcar ahir la jornada més calorosa de l'estiu a les comarques de Girona. La temperatura màxima de tot Catalunya es va enregistrar a Girona i a les localitats baixempordaneses de la Bisbal i Monells, Cruïlles i Sant Sadurní de l'Heura, amb 39,1 graus de màxima. Però també cal destacar els 38,9 graus a Castell d'Aro i Cassà de la Selva; 38,5 graus a Cabanes; 38 a Banyoles; 37,9 a Vilobí d'Onyar; i 37,7 a Anglès, segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya. Temperatures també molts altes es van enregistrar, segons les mateixes fonts, a Nulles (Alt Camp), amb 35,4; la Granada (Alt Penedès), 36,1; Artés (Bages), 35,3; Aldover (Baix Ebre), 37,7; Vallirana (Baix Llobregat), 35,9; la Bisbal del Penedès (Baix Penedès), 36,2; Barcelona, 37,8; Sant Pere de Ribes (Garraf), 36,3; Cabrils i Vilassar de Mar (Maresme), 37,9; Mas de Barberans (Montsià), 36,4; Torroja de Priorat (Priorat), 36,5; Benissanet (Ribera d'Ebre), 37,8; Aitona (Segrià), 35,6; Constantí ( Tarragonès), 36,1; Castellbisbal (Vallès Occidental), 36,8; i Vilanova del Vallès (Vallès Oriental), 37,2.

Tot i que els serveis meteorològics preveuen una baixada de les temperatures a partir d'avui, amb entrada de vent de component nord, Protecció Civil aconsella que s'extremin les mesures contra la calor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.