Successos

seguretat

Detenen una parella al Far d'Empordà per dos robatoris

Els Mossos van detenir dilluns una parella francesa sospitosa de dos robatoris després d'una esbatussada amb la noia, que es va resistir i es va amagar dins d'un cotxe, i d' una persecució camp a través del noi, que va intentar fugir corrent. Als dos joves, de 18 i 22 anys, se'l atribueix el robatori a l'interior d'un cotxe que estava aparcat en un pàrquing de terra al costat de la N-260 a Figueres i també l'intent de robatori en un habitatge del Far d'Empordà. Els lladres van trencar una vidriera de la casa per entrar-hi, però van ser sorpresos pels inquilins que eren a l'interior i van alertar la policia, fet que els va obligar a fugir. Els Mossos, però, els van aconseguir atrapar.

Els detinguts, ella sense domicili conegut i ell veí de Canha (Occitània), que ja tenen altres antecedents policials, van ser posats a disposició judicial però van quedar en llibertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.