Successos

Imputat tot l'equip de govern de l'ajuntament de Benicàssim

El Fiscal veu indicis de prevaricació i malbaratament de fons públics

Pel moment ha estat preguntat el regidor de Compromís

El regidor de Compromís per Benicàssim Domingo Ferrando ha sigut citat a declarar el dilluns dia 20 de maig en qualitat de testimoni, davant del fiscal instructor de Castelló en el tema de la societat “Desarrollo Turístico de Benicàssim (DTB) “, ja que el fiscal, segons la documentació aportada fins a la data, ha decidit que procedix obrir Diligències d'Investigació Penal registrant-les i designant Fiscal Instructor.

El Fiscal en Cap ha decidit que la documentació aportada fins a la data conté indicis delictius suficients per a obrir diligències d'investigació penal al considerar que els fets denunciats poden revestir caràcters de prevaricació, malversació de diners públics i activitats prohibides a funcionaris públics.

Així mateix s'ha citat a la interventora municipal, al secretari municipal i a representants de les empreses auditores també en qualitat de testimonis en aquesta investigació oberta, perquè declaren al llarg de la setmana.

A partir del dilluns 27 de maig arribarà l'hora de la declaració, estos ja en qualitat de sospitosos, de l'alcaldessa, la regidora delegada de Turisme, el primer Tinent d'Alcalde i d'altres, fins a completar per ordre la declaració de tots i cadascun dels membres que conformen l'equip de Govern.

Preguntat Ferrando pels fets a investigar ha comentat que el que volen és que s'investigue si el procediment és irregular, ja que per part del Consistori “no se'ns dóna cap informació des de novembre i atés que són tan aficionats a regalar els diners del contribuent, volem saber si en aquest cas és constitutiu de delicte; per això ho vam posar a l'abast de la Fiscalía”.

Per a finalitzar, el regidor de Compromís va voler remarcar la “total confiança en la Justícia, que al cap i a la fi és la que ha de determinar si existix malversació, prevaricació o qualsevol tipus de fet delictiu en l'actuació de l'equip de Govern de l'Ajuntament de Benicàssim”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.