Successos

PROSTITUCIÓ

La retirada de camions de l'N-II fa marxar prostitutes

Divendres només es comptaven set meuques entre Girona i la Jonquera, quan abans n'hi havia desenes

Les multes ja havien fet reduir el nombre de noies i ara encara n'hi han menys

L'aplicació de la nova normativa de carreteres que preveu multes de 2.000 euros a clients i prostitutes de carreteres va fer baixar un 70% el nombre de prostitutes que paren als vorals, i ara, amb la prohibició del pas de camions a l'N-II entre Maçanet i la Jonquera, aquesta carretera ha quedat gairebé sense cap meuca arran de carretera. Els Mossos d'Esquadra ho han constatat de manera fefaent segons fonts d'Interior, que es congratulen que la retirada de camions també hagi contribuït a foragitar-ne més. La reducció del nombre de noies exposades al voral salta a la vista per a qualsevol conductor que circuli per l'N-II.

Divendres passat, per exemple, al migdia, només es comptaven set noies en els aproximadament 70 quilòmetres que hi ha des de Girona fins a la Jonquera. En el tram entre Medinyà i Bàscara no s'hi trobava cap prostituta i totes les parades habituals que anteriorment tenien a la pujada de Medinyà, Vilademuls, Viladasens, Bàscara... eren buides de noies. En alguns casos, hi queda la cadira que solien utilitzar mentre esperaven els clients.

I en els punts on hi ha noies, aquestes es col·loquen en camins a molta distància de la carretera, una estratègia que, tot i que els resulta perjudicial a l'hora d'atraure clients entre els conductors, els permet sortit de l'àmbit d'acció de la llei de carreteres, que és la normativa que permet multar-les si estan a pocs metres del voral. El 13 de juny de l'any passat, quan es va iniciar l'operació Voral, els Mossos tenien censades 109 prostitutes habituals a les carreteres gironines i en qüestió de sis mesos de multar-les el nombre va quedar en 31.

LA XIFRA

2.000
euros
de multa és que claven els agents dels Mossos als clients i a les prostitutes que atrapen arran de carretera.

‘Parades' als vorals de l'N-II a la Jonquera

Els vorals de l'N-II, les rotondes i els accessos als pàrquings de camions de la Jonquera continuen sent punt de parada de les prostitutes de carretera. Coincideix que la Jonquera torna ser territori permès pels camions i punt obligat de parada el cap de setmana per a molts xòfers, clients potencials. És difícil, però, de trobar cap camioner que ho admeti. “Això no és per nosaltres, és per als francesos”, és la resposta de tots als xòfers a qui es pregunta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.