Dos nois que anaven amb un ciclomotor amb els llums apagats moren en un xoc

Els Mossos detenen un conductor begut implicat en un altre accident mortal, al Gironès

Eren cap a dos quarts d'onze de la nit de dijous quan els dos menors, veïns d'Igualada i de Santa Margarida de Montbui, circulaven per la C-241. Portaven el casc posat però, per circumstàncies que es desconeixen, el ciclomotor duia els llums apagats. A l'altura del municipi de Sant Martí de Tous, un cotxe que circulava en sentit contrari va fer un avançament i va xocar frontalment contra els dos joves, perquè, segons van explicar els Mossos, el conductor no va veure el ciclomotor. De resultes de l'impacte, els dos nois, de 15 i 16 anys, van morir al mateix lloc dels fets. Al lloc de l'accident, s'hi van desplaçar diverses dotacions dels Mossos i de la policia local de Sant Martí de Tous i els serveis mèdics, que van traslladar el conductor del cotxe, ferit lleument, a l'hospital d'Igualada.

Extremar la prudència

Arran dels dos accidents mortals de dijous a la nit, el Servei Català de Trànsit ha demanat als conductors que extremin la prudència al volant, sobretot durant aquests mesos d'estiu en què hi ha molta més mobilitat a les carreteres. Des de l'1 de juliol han mort a la xarxa viària quinze persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.