Successos

narcotràfic

Una dotzena de detinguts en una operació policial contra el tràfic de droga

La Policía Nacional va escorcollar ahir una desena de domicilis a la ciutat de Girona i a diferents pobles, com ara Bonmatí, buscant cocaïna i haixix

La Policía Nacional va detenir ahir una dotzena de persones (la majoria de nacionalitat espanyola i alguna de francesa) en el decurs d'una operació contra el tràfic de cocaïna i d'haixix que va dur a terme en diverses poblacions de les comarques gironines i alguna del Maresme.

Entre els detinguts a Girona hi ha Cristian Fernández Ribero, que ja arrossega una condemna per tràfic de droga que se li va suspendre; José Manuel Pitu Pérez i un seu germà, i Marc López.

L'operació està dirigida pel jutjat de Sant Feliu de Guíxols i va suposar l'escorcoll de més de deu domicilis i algun magatzem, que es van fer de forma simultània.

A la ciutat de Girona es van escorcollar habitatges al carrer Jocs Olímpics, al barri de Palau, al carrer Riu Freser i al carrer Joan Alsina.

A la població de Bonmatí, els agents van entrar en un habitatge del número 9 del carrer Lluís Companys que havia estat llogat per un jove d'Anglès però que era buit quan ahir la policia hi va arribar.

Per fer els escorcolls, la Policía Nacional va mobilitzar un ampli contingent de la UIP (unitat d'intervenció policial) que va venir de Barcelona, juntament amb gossos ensinistrats per detectar droga. A primera hora del matí, els agents de la UIP es van apostar davant dels domicilis escollits per barrar el pas i, a partir de la tarda, els agents dels grups antidroga van començar a fer els escorcolls. L'operació continua oberta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.