Un home queda ferit greument en ser atropellat per un tren a Flaçà

Un home va quedar ferit greument ahir al matí en ser atropellat per un tren al pas a nivell de Flaçà. Tot apunta que es va tractar d'un accident, però els Mossos d'Esquadra no descarten cap hipòtesi.

L'accident va passar a quarts de nou del matí. Segons diversos testimonis, un home estava a l'estació i va caure a terra. Es va fer un trau al cap i les persones que estaven esperant el tren van intentar ajudar-lo, van dir-li que estigués tranquil i que avisarien una ambulància. L'home, però, va refusar l'ajuda i va marxar a peu per les vies i en el pas a nivell va ser envestit per un Talgo, que anava en direcció a Barcelona.

Fonts policials indiquen que els semàfors del pas a nivell eren vermells i que el conductor del comboi, quan va veure l'home caminant, va fer sonar diverses vegades els senyals acústics. La víctima va quedar ferida molt greument i va haver de ser traslladada en helicòpter fins a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Dos combois afectats

De resultes d'aquest accident, dos combois que es dirigien cap a Barcelona van anar amb retards d'entre quaranta minuts i una hora, segons van confirmar ahir fonts de Renfe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.