Successos

TRÀNSIT

Greu xoc frontal entre dos cotxes a l'N-260, a Maià

Un noi de 20 anys i una noia de 21 van ser hospitalitzats en estat crític

Van haver de tallar la carretera

La carretera N-260, que va de Besalú a Figueres, va ser l'escenari ahir, poc abans de les nou del matí, d'un greu accident en què dues persones van quedar ferides en estat crític i dues més, amb ferides més lleus. El xoc va tenir lloc pels volts de dos quarts de nou del matí, a l'altura del km 58 de l'N-260, al terme municipal de Maià de Montcal. Dos turismes –cadascun amb dos ocupants– que circulaven en sentits diferents van xocar frontalment. De resultes de l'impacte, dues persones, un noi de 20 anys i una noia de 21, van resultar ferides molt greument i van haver de ser trasllades pel SEM, que va mobilitzar un helicòpter i dues ambulàncies, fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on van ingressar en estat crític. Al llarg del dia, la noia va ser traslladada a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Els altres dos ferits en el xoc, que es van fer ferides més lleus, van ser traslladats en ambulància fins a l'hospital de Figueres.

Carretera tallada

Els bombers també van haver d'intervenir per treure les víctimes de dins dels cotxes sinistrats, i mentre van durar les tasques dels serveis d'emergència en el lloc del sinistre, els Mossos van tallar la carretera en els dos sentits de la marxa. Els agents de trànsit van prendre mides sobre el terreny per intentar aclarir les circumstàncies de l'accident i els possibles motius que van provocar l'impacte entre els dos turismes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.