Successos

trànsit

Dos morts en una topada entre dos cotxes a Sils

Es tracta d'una veïna de Massanes de 22 anys i un noi de 21 de Badalona

En l'accident també van resultar ferits greument el conductor i l'acompanyant de l'altre vehicle implicat en el sinistre

Dos joves van morir ahir en un xoc entre dos cotxes a Sils. L'accident fatal va tenir lloc pels volts de les cinc de la tarda al quilòmetre 5 de la carretera GI-555. Tot indica que el turisme en què viatjaven les víctimes, per raons que es desconeixen, va envair el carril contrari i va col·lidir lateralment contra un altre vehicle que circulava en sentit contrari, en un moment que plovia a la zona i la carretera estava molt molla. Com a conseqüència del fort impacte, els dos ocupants d'un dels vehicles, un Renault Clio, van perdre la vida. Es tracta de la conductora del turisme, una jove de 22 anys veïna de Massanes, i l'acompanyant, un noi de 21 anys veí de Badalona. A més, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també va resultar ferides dues persones més, el conductor de l'altra vehicle –un Toyota Yaris–, que va haver de ser traslladat en helicòpter a l'hospital de la Vall d'Hebron, i la dona acompanyant, que va ser traslladada amb ambulància a l'hospital Josep Trueta.

De resultes de l'accident, la carretera va estar tallada durant un quart d'hora en sentit a Hostalric. Des de dos quarts de sis de la tarda, la calçada de la GI-555 va ser tallada en tots dos sentits de la marxa i es van fer desviaments per la C-35 i la C-63. La circulació es va restablir a la carretera pels volts de les vuit del vespre.

En l'accident hi van intervenir vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions de Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Precisament la setmana passada un motorista de 43 anys veí de Riells i Viabrea va perdre una cama en un accident de trànsit a la mateixa carretera, a la GI-555. Els fets es van produir el 27 d'agost a la tarda, quan l'home va relliscar a la rotonda de les Mallorquines i va anar a parar a sota les rodes d'un camió, que li va passar pel damunt. Igual que en l'accident d'ahir, la carretera estava molt molla a causa de la pluja.

Des de principi d'any, 27 persones han perdut la vida a la xarxa viària de les comarques gironines. L'última víctima mortal és un veí de l'Hospitalet de Llobregat, de 41 anys, que va perdre la vida dimarts en sortir de la via amb la motocicleta amb què circulava a Isòvol, a la Cerdanya.

LA XIFRA

27
persones
són les que han mort a les carreteres gironines aquest any, en un total de 26 accidents de trànsit.

LA DATA

27.08.13
és el dia
que va tenir lloc l'últim accident a la GI-555: un motorista va perdre una cama en relliscar a una rotonda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.