Successos

successos

Rapta l'exdona a Ceret i l'enterra a Perpinyà

L'home, que ja l'havia amenaçat de mort, li va disparar un tret al cap

Rosine Roig, una dona de 43 anys veïna de Ceret, va ser assassinada dilluns d'un tret al cap disparat per la seva exparella José Cortez. Abans, però, l'home l'havia raptat i lligat, i un cop executada, la va enterrar en una pedrera a 15 quilòmetres de Perpinyà. Els fets es van produir pels volts de les nou del vespre, quan la dona va acabar la jornada laboral al Museu d'Art Modern de Ceret. Va sortir amb un company de feina, que la va acompanyar a casa seva, que és a 10 minuts. Segons el testimoni dels fets, just quan van arribar a l'edifici l'exmarit va irrompre al vehicle, va agafar la dona i la va introduir al seu cotxe. Dins del vehicle es va sentir una forta discussió, cops de peu contra les portes i un tret. Llavors l'home va fugir del lloc dels fets.

Testimonis dels fets van donar de seguida l'avís a la gendarmeria francesa, que va muntar un dispositiu especial a la recerca de la dona i el seu agressor. Però hores més tard, pels volts de les onze de la nit, José Cortez es va presentar a la comissaria de policia de Perpinyà, on va confessar el crim. Va assegurar que havia matat la dona i que portaria els agents al lloc on hi havia el cos. Llavors l'agressor va conduir els agents a una antiga pedrera entre Ortafà i Brullà. Travessant una carretera enfangada, amb una espessa vegetació, van arribar a un camí que estava bloquejat amb una enorme pedra. A 200 metres d'allà, l'home es va aturar prop d'un munt de pedres i terra. Allà havia enterrat la dona.

Segons els resultats preliminars, Rosine Roig va ser conduïda per la força fins ben entrada la nit. L'agressor li hauria lligat les mans amb unes manilles, que es van trobar al seu vehicle. Després l'hauria executat d'un tret al cap i posteriorment l'hauria enterrat. Al juny la parella es va separar i l'home l'assetjava, i fins i tot l'havia amenaçat de mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.