Successos

successos

Dispara contra l'amo d'una caravana i li mata dos cadells

L'acusat va efectuar un parell de trets, un dels quals va impactar contra l'autocaravana, aparcada a Riumors

El denunciant també va acabar detingut per haver robat en la finca de l'altre home

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts de la setmana passada un veí de Castelló d'Empúries, de 50 anys, que presumptament va disparar amb una carabina contra el propietari d'una autocaravana, la qual estava instal·lada en una parcel·la dels Horts de la Barceloneta de Riumors. L'acusat va abordar la víctima per revenjar-se, ja que assegura que el mes passat l'altre home havia accedit a una seva finca de quatre hectàrees, a Sant Climent Sescebes, on suposament va calar foc en una construcció d'obra que hi ha a la propietat i en va sostreure diverses pertinences. Segons el veí de Castelló, el dia que va acudir a l'autocaravana on resideix el seu conegut havia consumit begudes alcohòliques, marihuana i pastilles; i va tenir “un atac de deliri” que el va portar a fer “una bestiesa”. Per la seva banda, l'amo de l'autocaravana va relatar que s'estava dutxant i que, quan va sortir, va mirar per una finestra i va observar que a fora hi havia una persona. En un primer moment, no el va reconèixer perquè estava a contrallum i li reflectia el sol, fet que li va impedir que li veiés el rostre. A continuació, va sentir que el presumpte agressor deia: “Vinc per tu”, i, apuntant contra la finestra, va disparar dos trets amb l'escopeta, des de 15 metres de distància. El denunciant es va ajupir i va esquivar per poc l'atac, ja que la bala li va passar a un metre i mig del cap i va impactar contra la caravana. L'altra, en canvi, va tocar dos cadells de gos, que van morir. L'amo de la caravana va denunciar el cas el 18 de setembre. Va explicar als agents que l'altre home també va efectuar dos trets contra el parabrises del cotxe i li va robar un grup electrogen, una bomba d'aigua, un retrovisor i la documentació de la caravana i del vehicle.

Els Mossos van arrestar l'autor dels trets a Roses i li van intervenir l'escopeta. En la seva declaració, va detallar el robatori de què va ser víctima i els agents van fer gestions per trobar l'amo de l'autocaravana. Va ser detingut el 4 d'octubre a Figueres per un delicte d'incendi i per robatori amb força. Tots dos han quedat en llibertat amb càrrecs.

Cala foc a la propietat de l'autor dels trets

Els agents de Roses van inspeccionar divendres passat l'autocaravana a Vilamalla, on el seu amo es va traslladar. L'home té 65 anys, és originari de l'Uruguai i té la nacionalitat espanyola. Van trobar a dins una làmpada, llums de càmping i unes estisores de podar del veí de Castelló. Aquest darrer diu que l'altre home li va calar foc en un matalàs d'una instal·lació que usa d'habitatge i de magatzem, entre el 8 i el 10 de setembre. I que, el dia 29, li va robar les estisores, els llums, un grup electrogen, una ràdio, un sabre, cendrers, quadres i antiguitats relacionades amb l'equitació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.