Successos

trànsit

Un altre accident amb dos ferits greus i un de crític davant del Madam's a l'N-II

Un conductor s'incorpora a la carretera sense mirar i sense llums, i xoca contra un altre vehicle

Al març ja va morir un jove al mateix punt de Capmany

Un altre accident molt greu ha tornat a tenir lloc de matinada a l'N-II, al quilòmetre 768,7, davant del prostíbul Madam's de Capmany. Aquest cop s'hi han vist implicats dos vehicles, els ocupants dels quals van haver de ser hospitalitzats en estat greu i crític. Els fets van tenir lloc el dimarts dia 15 a un quart de cinc de la matinada, quan un conductor francès de 30 anys que duia una furgoneta Citroën Jumper es va incorporar a la carretera sense mirar i amb els llums apagats. De resultes d'aquesta imprudència, un cotxe Mercedes Benz de matrícula francesa que circulava per l'N-II va impactar contra la furgoneta perquè no la va veure i no la va poder esquivar. Al lloc dels fets es van desplaçar fins a cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i diversos operatius dels Bombers de la Generalitat. Al punt de l'accident es van trobar els dos vehicles aixafats, un home molt mal ferit estirat al mig de la carreta i dues persones més amb ferides greus al cap i en altres parts del cos. Després de la reconstrucció dels fets, tot indica que el conductor que va cometre la infracció va sortir disparat de la furgoneta en no dur el cinturó de seguretat cordat. Arran del xoc, l'N-II va quedar tallada al trànsit.

Els sanitaris del SEM van traslladar el conductor imprudent en estat crític a l'Hospital Josep Trueta i el conductor i l'acompanyant de l'altre vehicle a l'Hospital de Figueres.

Més casos d'aquest any

En els últims dos anys s'han produït dos accidents mortals en aquest mateix punt quilomètric. El 23 de març d'aquest any, una furgoneta Mercedes Vito, amb dos ocupants, que sortia de l'aparcament del Madam's es va voler incorporar a l'N-II en sentit nord i va xocar amb un camió que circulava en sentit sud. De resultes de l'impacte, el conductor de la furgoneta, Yoann Senecal, un francès de 31 anys, va morir.

L'altre accident mortal va tenir lloc el 27 de gener del 2012, al mateix tram de via, on un veí de Perpinyà va morir atropellat per un vehicle que circulava en sentit Figueres. L'home, que venia del prostíbul Dallas, anava amb un amic amb cotxe, es va parar al voral de l'N-II i va baixar per fer les seves necessitats, moment en què va ser envestit accidentalment per un treballador del club.

Fa poc més d'un mes, l'1 de setembre, es va produir un accident similar gairebé al mateix punt quilomètric, però amb més persones ferides. Pels volts de les cinc de la matinada dos turismes van xocar frontalment a la zona dels Banys de la Mercè, al quilòmetre 769, molt a prop del club Madam's, i sis persones van quedar ferides de diversa consideració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.