Successos

policial

Dos lladres detinguts per cinc robatoris amb força

Els assaltants van entrar en quatre domicilis i una granja de Terrades, Pont de Molins, Vilanant i Peralada

Robaven aprofitant que els amos no hi eren

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 15 i 17 d'octubre a Figueres, dos homes, de 27 i 24 anys, tots dos de nacionalitat romanesa i veïns de Figueres, com a presumptes autors de cinc robatoris amb força, dos dels quals en grau de temptativa.

La investigació va arrencar a partir del fet que entre els dies 5 i 26 de setembre els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement que s'havien produït cinc robatoris amb força en quatre domicilis i una granja de les localitats de Terrades, Pont de Molins, Vilanant i Peralada. En un dels domicilis i en la granja van ser en grau de temptativa. En tots els casos es tractava d'edificacions aïllades situades en zones rurals en què només es podia accedir per carreteres secundàries i camins de difícil accés.

El modus operandi per tal d'entrar era sempre el mateix. Després de forçar les portes o finestres, sostreien aparells electrònics i eines de treball.

Arran d'aquests fets es va obrir una investigació que va permetre identificar, localitzar i detenir els dos autors dels robatoris els dies 15 i 17 d'octubre. Els detinguts, amb antecedents, el dia 17 d'octubre van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

La investigació no es dóna per acabada i no es descarten més detencions. Així mateix, els Mossos d'Esquadra investiguen si els assaltants estan relacionats amb altres robatoris produïts a la zona.

L'Alt i, sobretot, el Baix Empordà han estat últimament els objectius de molts assalts en domicilis. Molts d'aquests robatoris els han dut a terme lladres violents quan els inquilins dels domicilis eren a dins de la casa. Els detinguts pels Mossos d'Esquadra entre el 15 i 17 d'octubre són lladres que saquejaven les cases quan els inquilins no hi eren a dins.

LA DATA

17.10.13
és el dia
que els dos lladres van passar a disposició del jutjat de Figueres, que en va decretar la llibertat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia