Successos

policial

Comissen a Pedret i Marzà 900 planters de marihuana

Va ser arrestat el llogater del domicili on hi havia el cultiu

Els agents també li van intervenir una pistola i munició

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses van detenir el 4 de novembre un veí de Vilajuïga, de 34 anys i de nacionalitat espanyola, que va habilitar presumptament un immoble de Pedret i Marzà per cultivar-hi marihuana. La investigació del cas es remunta a l'agost, quan els agents van tenir coneixement que en una casa aparellada d'aquesta població de l'Alt Empordà es duia a terme aquesta activitat il·lícita, que englobava tant l'elaboració com la distribució de les substàncies estupefaents. A partir d'aquí, els efectius van muntar diversos dispositius de vigilància de la propietat. Van poder constatar així qui era la persona que freqüentava el domicili, on hi havia un sistema de climatització que funcionava de manera permanent. La infraestructura de l'habitatge, a més, presentava un estat evident d'abandonament i sempre tenia les finestres completament tancades.

Localitzats 260 testos

Després d'un seguit de controls de paisà a l'exterior de la casa, dilluns d'aquesta setmana, els policies van entrar a l'immoble i el van escorcollar. Durant l'actuació, van arrestar el llogater i van decomissar diversos sacs amb restes vegetals de marihuana, 924 esqueixos i 260 testos de plàstic. Es va intervenir, a més, tot tipus de material per mantenir una plantació, com ara ventiladors, centrifugadors per separar les fulles, làmpades, transformadors, quadres elèctrics, motors d'extracció d'aire, garrafes amb fertilitzant i bombes d'aigua.

En la inspecció, es va comprovar que totes les estances estaven habilitades per al cultiu. Els agents van localitzar, així mateix, una pistola de 8 mil·límetres, un carregador i diversa munició. L'home va quedar detingut com a suposat autor d'un delicte contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric. L'imputat, a qui no consten antecedents, va passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres. Després de donar la seva versió, va quedar en llibertat amb càrrecs.

LA XIFRA

34
anys
té l'acusat d'habilitar una casa aparellada per dur-hi a terme el cultiu de droga. Està en llibertat amb càrrecs.

LA DATA

04.11.13
Els policies
van entrar a l'immoble i el van escorcollar. La investigació va arrencar el passat mes d'agost.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia