Successos

trànsit

Mor un motorista en sortir de la via, a Santa Coloma

El sinistre es va registrar a l'altura del punt quilomètric 9 de la GIP-5511

La víctima circulava en direcció a Castanyet quan va anar a parar al marge

És el segon accident mortal en què ha perdut la vida un motorista en menys d'una setmana en la xarxa viària gironina. El fatídic sinistre va tenir lloc ahir, quan passaven pocs minuts de dos quarts de sis de la tarda a la GIP-5511, a Santa Coloma de Farners. El conductor, d'una Yamaha WR 250, circulava en direcció a Castanyet, quan va sortir de la via al quilòmetre 0,9, a l'altura de la font del Roure i, per tant, va anar a parar al marge. Immediatament, un testimoni va donar l'alerta i fins a la zona s'hi van traslladar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels bombers i dues ambulàncies del SEM. Tot i els esforços dels sanitaris, no van poder fer res per salvar la vida a la víctima, que va morir a causa de les greus ferides que es va fer.

Aquest 2013 han perdut la vida onze motoristes en carreteres de la demarcació. Un dels sinistres va tenir lloc dilluns a Serra de Daró, on es va desencadenar un xoc entre el conductor d'una Yamaha de carretera de 125 centímetres cúbics i un camió. Quatre dies després, el motorista va morir a l'hospital. La víctima era Adrià Vilamitjana, un jove d'Ultramort de 16 anys i era jugador juvenil del Gironès-Sàbat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia