Successos

seguretat

Troben a Santa Pau un tractor robat a la Vola

Un pagès de Sant Andreu de la Vola (Osona) ha pogut recuperar el tractor que li van robar el mes d'abril passat després que un altre pagès de Santa Pau descobrís el tractor, un John Deere, en un paratge de la seva finca on l'havien deixat uns treballadors de bosc perquè el vehicle havia patit una avaria. L'amo del tractor, en ser avisat pels Mossos de la possibilitat que el vehicle fos el que havien trobat al veïnat dels Arcs de Santa Pau, es va traslladar fins on era el tractor, va verificar que era el seu i s'hi va quedar tota la nit esperant si els lladres o els homes que el feien servir s'hi acostaven. Aquella mateixa nit, dues patrulles dels Mossos es van camuflar en punts estratègics de la zona per si apareixien els usurpadors del tractor. No van aparèixer, però el pagès va poder endur-se el seu vehicle cap a Sant Andreu de la Vola.

Els homes estrangers que utilitzaven el tractor als boscos dels Arcs de Santa Pau van assegurar que l'havien comprat en un taller de Figueres però que no podien donar comptes de qui era aquest venedor, perquè quan el van voler anar a contactar ja no tenia el taller i havia desaparegut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia