Successos

Mor estant amb una prostituta de carretera a Vila-sacra

La víctima és un ciutadà francès de 70 anys

L'alcaldessa lluita per treure les noies dels vorals

Contacte amb una prostituta de carretera amb resultat letal. Un ciutadà francès de setanta anys, que té residència a l'Empordà, es va aturar dijous al migdia per tenir relacions sexuals amb una de les prostitutes que paren pels voltants de les rotondes de la C-260 a Vila-sacra i va morir sobtadament mentre era amb la noia. El cas s'ha considerat una mort judicial i, un cop fet l'aixecament del cadàver, se li va fer l'autòpsia, que va determinar que havia mort per causes naturals, per aturada cardíaca. La població on s'ha produït el succés, Vila-sacra, és un dels municipis que, amb la seva alcaldessa, Carme Barceló, al capdavant, més ha lluitat per eradicar la prostitució de carretera. Barceló, fins i tot, va arribar a tirar Zotal a la rotonda de la C-260 que dóna entrada al poble per intentar dissuadir les noies de parar-hi. Ara, amb la posada en funcionament de l'operació Voral i per evitar les multes que els poden imposar per la llei de carreteres, les noies se situen cinquanta metres lluny de l'asfalt, però continuen posant-s'hi. Aquesta setmana, els alcaldes de l'Empordà aniran a Madrid per demanar que es modifiqui el codi penal i es penalitzi la prostitució de carretera, com a única mesura que creuen eficaç per eradicar-la.

No és el primer cas d'un client de les prostitutes de carretera que mor durant el servei. El dia 1 de març del 2006, un ciutadà francès de 60 anys va morir dins del cotxe aparcat arran de l'N-II a Biure d'Empordà mentre gaudia dels serveis sexuals d'una prostituta. La noia tampoc va poder fer res per reanimar-lo i va ser una companya seva qui va alertar els Mossos. També es va activar el protocol judicial.

I l'estiu passat, un octogenari va morir mentre era amb una prostituta xinesa en un bordell clandestí a Olot.

LA DATA

24.05.14
Un client
d'una prostituta mor arran de la C-260 al municipi de Vila-sacra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia