L'incendi d'un cotxe fa tallar l'AP-7, a Vilafant, durant tres quarts

L'incendi d'un cotxe a l'AP-7, a Vilafant, que després es va propagar pels vorals, va obligar ahir a la tarda a tallar l'autopista durant tres quarts. Un vehicle, que estava espatllat en un dels laterals de la via, va començar a cremar a tres quarts de sis de la tarda i les flames es van estendre a fora de l'autopista. Una quinzena de dotacions dels bombers, entre les quals hi havia tres mitjans aeris, van treballar en l'extinció del foc, que al final va cremar uns 2.500 metres quadrats. Durant tres quarts, l'autopista va estar totalment tallada en direcció a Barcelona i es van formar cues d'entre un i dos quilòmetres, segons el Servei Català de Trànsit. Després, es va poder obrir un dels carrils i, de mica en mica, tot va tornar a la normalitat.

Ferits greus a la Pera

D'altra banda, un noi i una noia van resultar ferits greument ahir al matí en un accident de trànsit a la carretera C-66, al terme municipal de la Pera. Tres cotxes van resultar implicats en el sinistre i un dels ferits va haver de ser traslladat en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona. L'altre ferit també va ser evacuat al Trueta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.