Successos

Es venia les joies i cobrava l'assegurança

Els gendarmes de Prats de Molló i la brigada d'investigació de Ceret han aconseguit desemmascar, després de mesos de feina, una estafadora de 56 anys, dona d'un conegut agent d'assegurances, que s'havia enginyat un sistema per estafar més de 50.000 euros a l'asseguradora, a part del que cobrava de les joies que assegurava que li robaven però que en realitat venia a un joier de Perpinyà. El seu home ho desconeixia.

El 2011, segons publica l'Independant, la dona va denunciar que li havien entrat a robar a casa seva i que se li havien endut les joies. La casa estava remenada i la porta esbotzada, i la policia no va veure res d'estrany. Ella va cobrar 22.000 euros de l'asseguradora un cop va presentar les factures de les joies. A final del 2013 va repetir la història: va denunciar un robatori a casa i aquest cop el valor de les peces assegurades, que va cobrar, era de 33.000 euros. I aquesta vegada la policia se'n va malfiar. Lligant caps va descobrir que moltes de les joies que la dona havia denunciat que li havien robat les havia venudes o canviades en una joieria de Perpinyà, on ella era clienta habitual i sense que l'amo de la joieria estigués al corrent de les martingales de la clienta. La dona va ser detinguda i al mes d'octubre serà jutjada per un delicte d'estafa i un altra de falsa denúncia que va obligar a fer investigacions en va.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia