Successos

Un motorista s'estimba i mor a l'N-260 a Fontanals

Federico del Río Ballester, un veí de Barcelona de 38 anys, va morir ahir en accidentar-se amb moto a l'N-260 a Fontanals de Cerdanya. L'accident va passar a tres quarts de deu del matí aproximadament, al quilòmetre 176 de la carretera N-260, a l'altura de Fontanals de Cerdanya. La motocicleta que conduïa Federico del Río va sortir de la carretera i va caure per un barranc de 15 metres. El motorista es va fer ferides molt greus i va ser atès in situ pels facultatius del SEM, que hi van desplaçar dues ambulàncies, però no van poder recuperar la víctima, que va acabar morint. També ahir, a quarts de set del matí, un motorista de 31 anys va morir en xocar contra un mur a la ronda litoral de Barcelona.

Cinc motoristes morts

Aquest any, a les comarques gironines s'han enregistrat dotze persones mortes d'accident de trànsit, cinc de les quals eren motoristes. Tres de les víctimes eren vianants atropellats i les altres quatre anaven en cotxe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia