Successos

Circula amb una taxa d'alcohol vuit cops superior a la permesa

Els Mossos d'Esquadra de l'àrea regional de Trànsit dels sectors de Girona i Sant Feliu de Guíxols van denunciar penalment els dies 15, 16 i 17 de juliol tres conductors com a presumptes autors d'un delicte contra la seguretat viària. El primer cas es va originar a tres quarts de vuit del vespre, quan el xòfer d'un camió va patir una sortida de via al punt quilomètric 4 de la carretera GI-555, a Sils. Després de comprovar que el conductor no havia patit ferides, els agents van veure que l'home presentava signes evidents d'anar begut. En la prova d'alcoholèmia, va donar un resultat positiu d'1,25 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, més de vuit vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0,15 mg/l. Els efectius van citar el transportista, de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Celoni, perquè es presenti a declarar al jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

El segon episodi va ocórrer a les tres de la matinada del dia 16, quan el conductor d'un turisme també va sortir de la via al quilòmetre 28 de la GI-682, a Tossa de Mar. Va marcar un índex positiu de 0,91 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, més del triple per sobre del permès, que era de 0,25. L'imputat, de 38 anys, nacionalitat francesa i veí de Tossa de Mar, serà citat a declarar properament al jutjat de guàrdia de Blanes. Finalment, a dos quarts de dues de la matinada del 17 de juliol, va tenir lloc un altre incident al punt quilomètric 731 de l'N-II, a Vilademuls. En arribar, els policies van comprovar que un cotxe, que circulava en sentit la Jonquera, havia sortit de la via i el conductor i l'ocupant estaven ferits lleus. Després que al conductor l'assistissin mèdicament, li van fer la prova d'alcoholèmia. Va donar un resultat positiu de 0,55 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, més del doble per sobre del límit màxim permès. Els efectius van citar l'home, de 39 anys, origen lituà i resident a Riumors, perquè es presenti a declarar sobre els fets en el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia