Successos

L'electrocució, probable causa de la mort d'un nen en una guarderia

El nen mort, dimarts passat, a l'escola bressol municipal de Vinyols i els Arcs hauria mort per una electrocució. Aquesta és la principal conclusió de l'autòpsia que els metges de l'hospital de Joan XXIII han fet a l'infant, de dos anys, segons informa Reusdigital. La investigació policial oberta treballa ara amb la hipòtesi que la llar d'infants tenia alguna instal·lació elèctrica en mal estat i que això hauria provocat el fatídic accident. A causa dels resultats de l'autòpsia, els Mossos d'Esquadra mantenen el precinte de l'escola bressol i confirmen que el cas s'ha portat als jutjats.

Els pares consultats per aquest mitjà indiquen que s'havien queixat diversos cops de l'existència d'un cable que en cas de trepitjar-se donava electricitat i que el nen mort s'hauria enrampat després de fer jocs d'aigua. De la seva banda, l'alcalde de la població, Josep Maria Vidal, ha indicat que no té els resultats oficials de l'autòpsia, i ha adduït aquest motiu per no fer cap valoració. No obstant això, ha afirmat que no tenia constància de cap possible deficiència dins de l'escola i que si hagués estat així el consistori les hagués arreglat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia