Successos

Un noi de Breda mor en un xoc a Sant Hilari

Marc Soldevila, de 28 anys, anava en moto i va tenir una topada amb un camió

Un noi de 28 anys de Breda, Marc Soldevila Martori, va morir ahir a la tarda en un accident de trànsit al terme de Sant Hilari Sacalm, en xocar amb la motocicleta que conduïa contra un camió.

L'accident va passar pels volts de dos quarts de quatre de la tarda al quilòmetre 6,1 de la carretera GI-550, quan Marc Soldevila, que conduïa una motocicleta de 600 cc, circulava en direcció a Sant Hilari Sacalm. El motorista va impactar contra un camió Volvo que venia de l'eix i que es va incorporar a la carretera GI-550. De resultes de la topada, el motorista va morir al mateix lloc del sinistre, sense que les dues ambulàncies ni l'helicòpter que hi va desplaçar el SEM poguessin fer res per salvar-li la vida. El xofer del camió en va sortir il·lès.

Els Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets i van prendre mides de la carretera per elaborar l'atestat i aclarir la mecànica i les circumstàncies que van causar l'accident. Els bombers també van haver d'intervenir per netejar la calçada. De resultes de l'accident, la carretera GI-550 va estar tallada fins a les cinc de la tarda. A partir de les cinc es va donar pas alternatiu fins a les sis, que és quan la circulació es va restablir del tot.

Sisè motorista mort durant aquest any

El jove de Breda accidentat ahir és el sisè motorista que perd la vida aquest any a les carreteres de les comarques gironines. En tres dels casos, com el d'ahir, l'accident va ser degut a un xoc amb un altre vehicle, i en els altres tres casos l'accident va ser una sortida de la carretera sense intervenció de cap altre vehicle. Des de principis d'any han mort quinze persones en accidents de trànsit a les carreteres de Girona, sis de les quals eren motoristes; tres, vianants atropellats, i sis, ocupants de cotxes. L'últim accident mortal va ser el 4 de juliol a Brunyola, quan un cotxe, un Mercedes, va xocar amb un tractor. Va morir el xofer del cotxe, un home de 71 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia