Successos

Un home mor atropellat quan travessava a peu l'N-II a la Jonquera

La víctima havia fet benzina a la BP i va creuar per anar a comprar a la botiga de l'estació de l'altre costat de carretera

Un home francès de 58 anys, de nom Driss, va morir divendres al vespre en ser atropellat per un cotxe quan creuava la carretera N-II al quilòmetre 775, dins de la Jonquera, on hi ha la gasolinera BP. La víctima viatjava en un cotxe amb un altre home i circulaven en direcció sud perquè anaven a agafar un avió. Es van aturar a la Jonquera per posar benzina al vehicle a l'estació BP de la Jonquera. Després d'haver posat carburant, els dos homes van baixar del cotxe i van travessar la carretera N-II per anar a la botiga de l'estació BP que hi ha a l'altre costat a fer unes compres.

Mentre travessaven, un cotxe que circulava en sentit sud va envestir l'home que anava un xic més endavant. La víctima va quedar ferida de gravetat i els facultatius del SEM el van anar a atendre in situ i el van traslladar en ambulància, però finalment l'home va morir de resultes de la gravetat de les ferides.

Un tram fosc

Els Mossos es van encarregar de l'atestat sobre les circumstàncies del sinistre. Tot apunta que el conductor que el va atropellar, que aparentment circulava a una velocitat adequada, no va tenir temps de veure els dos vianants, que travessaven la carretera per un punt on no hi ha pas de vianants i hi ha molt poca il·luminació.

L'enllumenat d'aquest sector és insuficient a causa de les retallades per estalviar que va aplicar l'Ajuntament, que s'ha hagut de fer càrrec de l'enllumenat tot i tractar-se d'una via de titularitat estatal. Ara s'està negociant que sigui Foment qui posi més punts de llum en aquest tram, però el Ministeri, ara per ara, no hi accedeix.

Cinc vianants morts

Amb la mort d'aquest home atropellat a la Jonquera s'eleven a cinc els vianants que han mort atropellats aquest any a les
comarques gironines. Una de les víctimes va morir en creuar la carretera a Girona, un altre, un veí de Roses de 45 anys, va ser atropellat per un tràiler a l'N-II davant del Madam's, a Capmany. Un noi que caminava per la carretera va ser atropellat a Sant Feliu de Buixalleu i un altre va ser trobat aixafat a Mont-ras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia