Successos

Un conductor envesteix dos mossos a Puigcerdà

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones –dues d'elles menors d'edat– que aquesta passada matinada es van saltar un control d'alcoholèmia a Puigcerdà i van fugir del lloc tot envestint diverses vegades un vehicle de la policia, ferint lleument dos mossos.

Els fets van succeir pels volts de les quatre de la matinada, quan els agents es trobaven fent el control d'alcoholèmia a la plaça Europa de Puigcerdà, a l'N-152, quan els detinguts van fer cas omís a les ordres dels policies i es van saltar el control, fugint del lloc en direcció a l'Estat francès. Diversos vehicles policials van seguir el turisme i van comprovar que, durant la fugida, els detinguts envestien diverses vegades un vehicle dels Mossos amb la intenció de treure'l fora de la carretera. A causa del xoc, dos policies van resultar ferits lleus a l'esquena i a les cervicals. Finalment, després de perseguir-los durant uns deu quilòmetres, els agents –amb l'ajuda de la policia francesa– van aconseguir interceptar-los a l'N-116, a Sallagosa, a l'Alta Cerdanya.

Dos agents morts

Aquest succés es produeix després que, en els últims mesos, hagin mort dos agents atropellats per vehicles: un, al desembre, a la Fuliola (Urgell) i un altre, a final de gener, a la Zona Hermètica, entre Sabadell i Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia