Successos

Intenta envestir amb el cotxe la porta d'una discoteca

Els Mossos d'Esquadra van detenir l'1 de març al Far d'Empordà un veí de Garriguella, de 32 anys, com a presumpte autor d'un delicte de conducció temerària, atemptat a l'autoritat, conducció sota els efectes de l'alcohol, una falta de lesions i una d'amenaces. El succés va iniciar a les quatre de la matinada, quan l'acusat va ser expulsat d'una discoteca de Figueres. Poc després, els vigilants van alertar la policia que havia tornat al local amb un vehicle i que, per arribar-hi, havia anat a gran velocitat per un carrer tancat a la circulació, i que estava ple de vianants. Segons el relat policial, un cop davant de la discoteca, va començar a accelerar i a derrapar amb la intenció d'envestir l'entrada. Els vigilants van intentar obrir-li la porta del cotxe per evitar que atropellés els clients de la terrassa, però va fugir. Es va muntar immediatament un dispositiu que va permetre localitzar-lo en un carrer pròxim. Els agents van mirar de barrar-li el pas, si bé es van haver d'acabar arraconant. Poc després, van interceptar l'automòbil a l'N-II, en sentit Girona. Aquí hauria tornat a ometre els senyals de la policia perquè s'aturés i va continuar circulant temeràriament. Es va parar al final al quilòmetre 750, però es resistia a baixar del vehicle i, abans que el poguessin detenir, va colpejar diversos agents. En la prova d'alcoholèmia, va donar un resultat positiu de 0,44
mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat. L'endemà, els jutjats de Figueres van decretar-ne la llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia