Uns lladres torturen un matrimoni de Cornellà i claven una ganivetada a l'home

Els tres assaltants, que duien dues pistoles i un ganivet, van endur-se un botí d'uns 6.000 euros

Pels volts de les onze de la nit, tres individus van entrar a la finca de Cal Soldat de Cornellà del Terri, que està al costat de l'autovia de Banyoles. Es tracta d'una parcel·la amb dues cases i els assaltants van irrompre a l'habitatge que hi ha dalt d'un turonet per la cuina. A l'interior, van trobar-hi un matrimoni d'uns 60 anys. L'home, Joan Casademont Oliveras, té una empresa de construcció i la seva dona, Joaquima Costa Canalias, també hi té participació. Els assaltants, que anaven encaputxats, van triar aquest xalet, perquè sospitaven que hi hauria molts diners en efectiu. De seguida, van amenaçar les víctimes amb un ganivet i unes pistoles –que podrien ser de fogueig– i van lligar-les. Els intrusos van demanar-los una important quantitat de diners i quan el matrimoni els va dir que no tenien tants euros, no van dubtar a fer servir la violència. Van donar-los alguns cops i, sobretot, es van centrar en l'home. Segons algunes fonts, li van fer diversos talls a les cames perquè confessés on guardava els diners. Finalment, li van clavar una ganivetada bastant profunda a la cuixa dreta. Al final, van regirar l'habitatge, van arreplegar 6.000 euros, aproximadament, i van fugir i van deixar les víctimes lligades. Segons l'Agència Catalana de Notícies, la cunyada de la dona va alertar del robatori als serveis d'emergència i quan els Mossos van arribar, van trobar la parella tancada i lligada en un habitació. Els assaltants havien tancat amb clau la porta. El matrimoni va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona i al cap d'unes hores els van donar l'alta. Ahir al matí, no van voler explicar res del succés i l'únic que van dir és que continuaven molt afectats.

Just després de tenir coneixement del robatori, els Mossos d'Esquadra van muntar diversos controls per intentar trobar els assaltants, però ahir encara no hi havia detinguts. També van parlar amb testimonis per intentar aclarir amb quin vehicle van marxar els lladres. Just al costat de Cal Soldat, hi ha un concessionari de cotxes, amb càmeres, i ara s'haurà de comprovar si els intrusos van quedar gravats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.