Successos

Motoristes accidentats a la carretera de Cadaqués

Un accident amb dues motos implicades a la carreter GI-614 va provocar dos ferits i va causar retencions de trànsit a la sortida de Cadaqués. L'accident va passar a la tarda, a l'alçada del quilòmetre 14 de la carretera, i va provocar cues de fins a un quilòmetre, ja que es va haver de donar pas alternatiu als vehicles mentre els serveis d'emergències treballaven. El SEM es va mobilitzar per atendre els ferits, que es van considerar de caràcter lleu, els Bombers van treballar per netejar la calçada i la policia local i els Mossos, per restablir la circulació i fer l'atestat.

Aquesta és la incidència de trànsit més greu que es va registrar ahir a les carreteres gironines. Ahir, un motorista de 48 anys, veí de Vilanova del Camí, va morir arran d'un accident a la carretera BV-1037, a l'altura de Rubió (Anoia). El motorista, que anava sol, va sortir de la carretera i va resultar ferit de caràcter crític. Un helicòpter medicalitzat del SEM el va traslladar fins a l'hospital d'Igualada, on va morir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia